Wil jij iemand verrassen met een welverdiend kerstpakket? Omdat die persoon(en) het afgelopen jaar zo hard gewerkt heeft, of omdat hij/zij jou zo fijn helpt in het huishouden, oppast op jouw kinderen of altijd voor jouw klaar staat. Vraag een kerstpakket aan bij Lifestyle label. Wij stellen een pakket samen geheel naar jouw wensen en naar jouw gekozen budget. 

Op deze pagina vind je voorbeeld kerstpakketten. Wil je graag een kerstpakket bestellen dat kan!  Je kunt dit doen via onze webshop. Echter kan het zijn dat je jouw gekozen aantal pakketten niet kunt invullen. Dit heeft te maken met de voorraad. Wij kunnen de meeste artikelen nog bestellen om zo het kerstpakket toch te kunnen leveren. GRAAG WILLEN WIJ JE VRAGEN OM EEN E-MAIL TE STUREN MET HET NUMMER VAN HET GEKOZEN KERSTPAKKET EN HET AANTAL. Stuur je e-mail naar info@lifestylelabel.nl 

Wil je het voorbeeld kerstpakket hebben aangepast door bijvoorbeeld een andere kleur sjaal/ tas, of je wilt een sierraad toevoegen. Ook dat kan voor een meerprijs. Bekijk de product pagina voor alle keuzes en geef in de mail door welke kleur of model het mag worden. Wij zullen hiermee aan de slag gaan. 

Zit er geen kerstpakket naar wens tussen mail dan naar info@lifestylelabel.nl beschrijf wat jij in gedachten hebt, geef aan wat het budget is en natuurlijk het aantal pakketten. Wij zullen hiermee aan de slag gaan om er iets moois van te maken. 

Alle pakketten zijn uit te breiden met evt. een extra sierraad, woonaccessoires of met een doosjes bonbons van KIJK koffie ijs en kunst uit Zeeland (Noord-Brabant)

De kerstpakketten worden verpakt in transparante folie zo is het een feest om het kerstpakket te overhandigen.

 

 

 

 • Kerstpakket 1
  Kerstpakket 1

  Kerstpakket 1

  Een houten tapas/borrel plank. Met twee keramische vaasjes in de kleur groen.

  Afmeting tapas/borrel plank 27x 15 cm.

  Dit kerstpakket is eventueel uit te breiden met een doosje bonbons van KIJK koffie, ijs en kunst…

  € 20,00
 • Kerstpakket 2
  Kerstpakket 2

  Kerstpakket 2

  Een houten tapas/borrel plank. Met keramische kaarsen kandelaar met licht bruine kaars en een keramisch schaaltje ook het het bruin/cognac.

  Afmeting tapas/borrel plank 27x 15 cm.

  Dit kerstpakket is eventueel uit…

  € 20,00
 • Kerstpakket 3
  Kerstpakket 3

  Kerstpakket 3

  Een houten tapas/borrel plank. Met keramische kaarsen kandelaar met oker gele kaars en een houten engel met wit hartje. Het witte hartje is uit het engeltje te halen.

  Afmeting tapas/borrel plank 27x 15 cm.

  Dit…

  € 24,50
 • Kerstpakket 4
  Kerstpakket 4

  Kerstpakket 4

  Een houten tapas/borrel plank. Met twee keramische bruin/cognac schaaltjes. Met een doosjes bonbons middel van KIJK koffie, ijs en kunst uit Zeeland (Noord-Brabant)

  Afmeting tapas/borrel plank 27x 15 cm.

  Dit…

  € 25,00
 • Kerstpakket 5
  Kerstpakket 5

  Kerstpakket 5

  Een mooi houten ronde tapas/borrel plank. Met twee keramische schaaltjes die een opdruk hebben van een blauw patroon. Op de plank staat een houten engel met een wit hartje. Dit hartje kun je uit het engeltje…

  € 35,00
 • Kerstpakket 6
  Kerstpakket 6

  Kerstpakket 6

  Een mooi houten ronde tapas/borrel plank. Met twee keramische schaaltjes in de blauw/groene tinten. Op de plank staat een houten engel met een wit hartje. Dit hartje kun je uit het engeltje schuiven.

  Doorsnede…

  € 26,95
 • Kerstpakket 7
  Kerstpakket 7

  Kerstpakket 7

  Dit is echt een heren kerstpakket. Een warme mannen sjaal in de kleur donkerblauw (andere kleuren ook een optie zwart of grijs) Met een leuke kralen armband in de kleur donkerblauw en zwart. (andere kleur ook een…

  € 40,00
 • Kerstpakket 8
  Kerstpakket 8

  Kerstpakket 7

  Dit is echt een dames kerstpakket. Deze rugzak in de kleur cognac is ideaal. Samen met een warme sjaal in de kleur terra,bruin en taupe maakt het tot een mooie set. (eventueel ook andere sjaals mogelijk) Om toch een…

  € 60,00
© 2016 - 2020 Lifestyle label | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel