Betalen, verzenden en retourneren

Betalen 

U kunt op verschillende manier bij ons betalen. Via een beveiligde omgeving betalen via iDeal, met de creditcard of achter af betalen na ontangst van u bestelling (Klarna). Veiligheid staat bij ons en onze partner Klarna voorop. 

Verzenden 

Na ontvangst van de betaling nemen wij u bestelling direct in behandeling en wordt u per email op de hoogte gehouden van de status van u bestelling. Ons streven is om u bestelling na ontvangst van betaling binnen 48 uur verzonden te hebben. Zodra uw pakket verzonden is ontvangt u van ons een bericht. Wij versturen met PostNL. Uw bestelling wordt bezorgd op het door u aangegeven adres.

Afhalen

Het is ook mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. U selecteert bij het bestelproces afhalen in Odilapeel of in Landhorst (in overleg) vooraf betalen. Na ontvangst van uw betaling wordt via mailing of Whats-app overlegt over een datum en tijdstip waarop het product afgehaald kan worden. Het is niet mogelijk om op de locatie andere producten te kijken.

Retourneren

Bij aankoop van een paar oorbellen geld dat u deze niet kan retourneren dit i.v.m hygiëne. Nadat u het bestelde product heeft ontvangen heeft u het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van dit product, het product te retourneren zonder opgaaf van reden. Het product dient wel onbeschadigd, ongebruikt, compleet en in de originele verpakking te worden geretourneerd. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Ook draagt de klant zelf het risico voor het retourneren naar Lifestyle label. Wij behouden het recht om geretourneerde producten gedeeltelijk of volledig te weigeren als deze niet voldoen aan de gestelde regels.

Hoe u uw product(en) kunt retourneren: 
1. De termijn van 14 dagen is nog niet verstreken. 
2. Meld het product aan via een email naar info@lifestylelabel.nl
3.Het artikel/de artikelen zitten in originele en onbeschadigde verpakking. Verder zijn de artikelen ongebruikt en vertonen dus geen gebruik sporen/schade.
4. Voorzie het pakket van een briefje met daarop uw naam,rekeningnummer en factuurnummer van u bestelling.
5. De artikelen worden goed verpakt, en kunnen tegen een stootje tijdens het vervoeren. 
6. Voorzie het pakket van het volgende adres: Lifestyle label ,Oudedijk 25a, 5409 AA Odiliapeel.
7. Lever het pakket afgesloten af bij het PostNL punt ( of ander postkantoor). Zorg dat het pakket voldoende gefrankeerd word ( deze kosten zijn voor eigen rekening)
8.Zodra wij het pakket hebben ontvangen ontvangt u zo snel mogelijk bericht van ons.

Voor meer informatie over betalen, verzenden, afhalen en retourneren verwijs ik u naar de algemene voorwaarden op onze site.

 

 

© 2016 - 2022 Lifestyle label | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel