Betalen 

U kunt op verschillende manier bij ons betalen. Via een beveiligde omgeving betalen via iDeal, met de creditcard of achter af betalen na ontangst van u bestelling (Klarna). Veiligheid staat bij ons en onze partner Klarna voorop. 

Verzenden 

Na ontvangst van de betaling nemen wij u bestelling direct in behandeling en wordt u per email op de hoogte gehouden van de status van u bestelling. Ons streven is om u bestelling na ontvangst van betaling binnen 48 uur verzonden te hebben. Zodra uw pakket verzonden is ontvangt u van ons een bericht. Wij versturen met PostNL. Uw bestelling wordt bezorgd op het door u aangegeven adres.

Afhalen

Het is ook mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. U selecteert bij het bestelproces afhalen in Odilapeel of in Landhorst (in overleg) vooraf betalen. Na ontvangst van uw betaling wordt via mailing of Whats-app overlegt over een datum en tijdstip waarop het product afgehaald kan worden. Het is niet mogelijk om op de locatie andere producten te kijken.

Retourneren

Nadat je de bestelling hebt ontvangen heb je het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling te annuleren zonder opgaaf van reden. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Indien je het product wilt retourneren zal het product met alle geleverde toebehoren en indien mogelijk indien redelijkerwijze mogelijk in de orginele staat en verpakking aan ons geretourneerd te worden. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Ook draagt de je zelf het risico voor het retourneren naar Lifestyle label. Wij behouden het recht om geretourneerde producten gedeeltelijk of volledig te weigeren als deze niet voldoen aan de gestelde regels. Mocht het product bijvoorbeeld beschadigd of de verpakking meer dan beschadigd zijn dan nodig is. dan kan deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Na ontvangst van de retourzending ontvang je binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug.

Hoe u uw product(en) kunt retourneren: 
1. De termijn is nog niet verstreken. Meld je retour aan door dit herroepingsformulier te mailen naar info@lifestylelabel.nl Ik zou het fijn vinden als je de reden van retour aan geeft, dit is echter niet verplicht.
2.Het artikel/de artikelen met alle geleverde toebehoren en indien mogelijk indien redelijkerwijze mogelijk in de orginele staat en verpakking. Verder zijn de artikelen ongebruikt en vertonen dus geen gebruik sporen/schade.
3. De artikelen worden goed verpakt, en kunnen tegen een stootje tijdens het vervoeren. 
6. Voorzie het pakket van het volgende adres: 

Lifestyle label

Oudedijk 25a

5409 AA Odiliapeel

7. Lever het pakket afgesloten af bij het PostNL punt ( of ander postkantoor). Zorg dat het pakket voldoende gefrankeerd word ( deze kosten zijn voor eigen rekening)
8.Zodra wij het pakket hebben ontvangen ontvangt u zo snel mogelijk bericht van ons.

 

(klik hier voor het herroepingsformulier)

© 2016 - 2024 Lifestyle label | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel