Garantie

Alle sieraden worden voor verzending grondig gecontroleerd op defecten. Check na ontvangst direct je producten op gebreken. Mocht dit ondanks de controle het geval zijn, neem dan binnen een dag na ontvangst contact op via info@lifestylelabel.nl. Een product dient ongebruikt en in nieuwe staat te verkeren op het defect na.

Lifestyle label kiest haar materialen zorgvuldig uit, maar biedt haar sieraden niet van echt goud of zilver aan. Dit heeft als gevolg dat er een kans bestaat dat de producten kunnen verkleuren. Bij de ene persoon zal dit sneller gebeuren dan bij de ander, het heeft te maken met de PH-waarde van uw huid. Om ervoor te zorgen dat uw sieraden zo lang mogelijk mooi blijven, adviseert Lifestyle label om de sieraden zo min mogelijk in contact te laten komen met water. Doe deze af voor je gaat slapen, zwemmen, douchen of parfum op doet. 

Mocht er onverhoopt een sierraad of accessoires stuk gaan. Laat het ons dan weten en stuur een email met foto's naar info@lifestylelabel.nl . Zodat wij kunnen kijken of we dit voor u kunnen oplossen. 

 

 

© 2016 - 2024 Lifestyle label | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel