I.v.m zwangerschapsverlof nemen wij op het moment geen nieuwe kleur en interieuradviezen aan. Heb je interesse in kleur en interieuradvies na december '2023 stuur ons een mail of whats app bericht.

 

Styling/kleuradvies op locatie

90 minuten kleuradvies

Kom je er niet helemaal uit wat je wilt, of wat er anders moet worden om jouw huis sfeervol te maken? Twijfel je over kleurgebruik en materiaal? Kies dan voor het pakket styling/kleuradvies op locatie.

Je krijgt direct tips, suggesties en kleuradvies! Met jouw kleurnummers kun je naar de verfspeciaalzaak.

Na het bezoek ontvang binnen 5 werkdagen een stijl moodboard zodat je een inspiratiebron hebt waarmee je aan de slag kan betreft kleuren en accessoires. Deze stijl moodboard ontvang je in de e-mail.

Tip: verzamel zoveel mogelijk vragen zodat we de tijd optimaal kunnen benutten.

Styling/kleuradvies is mogelijk binnen een straal van 20km vanaf Odiliapeel. ( is de afstand verder dan 20km. Stuur dan een mailtje zodat we de prijs voor je kunnen berekenen)

Prijs €150 

Uitbreidingspakket voor styling/kleur advies op locatie

Naast dat ik bij jouw thuis kom om de woning en ruimte te bekijken en jullie stijl door te nemen zodat ik een goed beeld krijg wat jullie wensen zijn.

Ga ik thuis aan de slag met het maken van een moodboard met een stijl & sfeer impressie, plattegrond met indeling en mogelijke meubels ,verlichting en accessoires. Dit advies ontvang na ca 20 werkdagen in gebundeld met kleurtesters van de muurverf en eventueel overige materiaal stalen in jouw brievenbus daarnaast ontvang je een digitale versie in je e-mail. 

prijs op aanvraag.

Shoppen met advies

Wil je een nieuwe inrichting? Ben je op zoek naar nieuwe gordijnen, raamdecoratie, vloer, meubels en/of woonaccessoires? Wil je jouw graag laten adviseren, omdat je er zelf niet uit komt? Kies dan voor shoppen met advies. Samen met jouw gaan we op pad naar de juiste woonwinkels om een nieuw interieur bij elkaar te shoppen.

Hoe ziet de dag eruit? Onze styliste komt in de ochtend bij jou thuis om de woning te bekijken en om te zien om welke leefruimte(s) het gaat. Ze gaat met je in gesprek over jouw wensen en budget. Vervolgens gaat ze samen met je op pad om jouw nieuwe interieur bij elkaar te shoppen.

Heb je intresse in shoppen met advies. Stuur een mail naar info@lifestylelabel.nl zodat we een prijsafspraak kunnen maken. 

Wilt u gebruik maken van een van deze pakketen? Stuur een mail naar info@lifestylelabel.nl

 

 

(vernieuwde prijzen geldig vanaf oktober 2022)

 

© 2016 - 2023 Lifestyle label | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel