I.v.m zwangerschapsverlof nemen wij nieuwe opdrachten aan vanaf december 2023. Wil je alvast een afspraak inplannen stuur ons een bericht via de e-mail of whatsapp.

 

Kleur en interieuradvies op locatie

Kom je er zelf niet uit met de kleuren in jouw huis. Wil je graag van je witte muren af maar heb je geen idee welke kleur je wilt of welke kleuren je het beste kan combineren samen. Twijfel over diverse kleuren omdat je niet weet of het bij het bestaande meubilair past. Kies dan voor kleuradvies aan huis. 

Stuur ons voor de afspraak een foto/afbeelding van jouw/jullie stijl en een aantal foto's van de ruimte. Zodat ik mij alvast kan voorbereiden.

Wat kun je verwachten:

Op locatie gaan we samen met behulp van diverse kleurenwaaiers opzoek naar een warm kleurenpallet voor jullie ruimte. We kijken naar bestaande meubelen, raamdecoratie en vloer zodat de gekozen kleuren hierbij perfect aansluiten. Mochten je/jullie advies willen over een nieuwe vloer, raamdecoratie indeling of styling. Verzamel deze vragen zodat ik deze bij het bezoek kan beantwoorden. Na het bezoek ontvang je per mail de kleurnummers om hiermee naar de verfspeciaalzaak te kunnen gaan en een sfeer moodboard. Zo kunnen je/jullie direct aan de slag. 

Kleuradvies op locatie is mogelijk binnen een staal van 20km vanaf Odiliapeel. (is de afstand verder dan 20 km. Stuur ons dan en mailtje zodat we de prijs voor je kunnen berekenen)

 

Uitbreidingspakket voor styling/kleur advies op locatie

Naast dat ik bij jouw thuis kom om de woning en ruimte te bekijken en jullie stijl door te nemen zodat ik een goed beeld krijg wat jullie wensen zijn.

Ga ik thuis aan de slag met het maken van een moodboard met een stijl & sfeer impressie, plattegrond met indeling en mogelijke meubels ,verlichting en accessoires. Dit advies ontvang na ca 20 werkdagen in gebundeld met kleurtesters van de muurverf en eventueel overige materiaal stalen in jouw brievenbus daarnaast ontvang je een digitale versie in je e-mail. 

prijs op aanvraag.

Shoppen met advies

Wil je een nieuwe inrichting? Ben je op zoek naar nieuwe gordijnen, raamdecoratie, vloer, meubels en/of woonaccessoires? Wil je jouw graag laten adviseren, omdat je er zelf niet uit komt? Kies dan voor shoppen met advies. Samen met jouw gaan we op pad naar de juiste woonwinkels om een nieuw interieur bij elkaar te shoppen.

Hoe ziet de dag eruit? Onze styliste komt in de ochtend bij jou thuis om de woning te bekijken en om te zien om welke leefruimte(s) het gaat. Ze gaat met je in gesprek over jouw wensen en budget. Vervolgens gaat ze samen met je op pad om jouw nieuwe interieur bij elkaar te shoppen.

Heb je intresse in shoppen met advies. Stuur een mail naar info@lifestylelabel.nl zodat we een prijsafspraak kunnen maken. 

Wilt u gebruik maken van een van deze pakketen? Stuur een mail naar info@lifestylelabel.nl

 

(vernieuwde prijzen geldig vanaf januari 2023)

 

© 2016 - 2023 Lifestyle label | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel